Restaurants in Maasbommel

 Pirates-Nest

Havencafé Pirates-Nest is gevestigd in een unieke toren bij het Watersportcentrum Maasbommel. Ervaar het panoramische uitzicht vanaf het waanzinnig dakterras over de wateren van het watersportgebied De Gouden Ham, ook wel de Appelternse Plassen genoemd. Kom binnen en geniet van een lekker drankje en laat u verrassen door de heerlijke gerechten van de menukaart. Met een knipoog naar tropische sferen kunt u tot in de late uurtjes terecht voor een mooie afsluiting van weer een prachtige watersportdag. 

  

Eeterij de Pont

Bij Eeterij de Pont wordt u gastvrij en met warmte ontvangen. Wij halen alles uit de kast om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken.

U kunt gratis gebruikmaken van onze ruime parkeerplaats, en u geniet een geweldig uitzicht over het recreatiegebied “De Gouden Ham” en over rivier de maas.

In de keuken werken wij met dagverse en waar mogelijk biologische producten. Wij koken voor u met creativiteit, passie en liefde voor het vak op ambachtelijke wijze de meest verrassende en originele gerechten.

Bij het samenstellen van onze menukaart proberen wij steeds rekening te houden met de wensen van onze gasten, daarbij streven wij naar een sfeervolle, toegankelijke ambiance en bezorgen wij onze gasten een heerlijk verblijf in een ontspannen en ongedwongen atmosfeer.

  

De Korenmolen

Een gastvrije plek waar u kunt eten, drinken, feesten, slapen, vergaderen en ontspannen. Een hapje eten met een goed glas wijn of juist urenlang tafelen.

De Korenmolen is gevestigd aan de dijk in Maasbommel, een idyllisch plaatsje in het Land van Maas en Waal, onder de wieken van een gerestaureerde molen. Deze prachtige locatie aan de Maas is één van de mooiste plekjes in het Land van Maas en Waal.

De Korenmolen is ook een perfecte plek om te feesten, trouwen, vergaderen, ontspannen en zelfs om te slapen.