Overnachten in Maasbommel

Kamperen met een tent

Kampeer je graag aan het water? Wil je in de buurt staan van een speeltuin en/ of wil je niet zo ver hoeven lopen naar een sanitair gebouw? Op Camping Groene Eiland kan het allemaal, want met ruim 650 plaatsen is er volop keuze. De medewerkers van Groene Eiland helpen u graag om de beste plaats uit te kiezen!

De camping is door de ANWB met 4,5 ster hoog gewaardeerd, en staat bekend om goede recensies van de gasten. De eigenaar is nauw betrokken bij het beheer. Niet voor niets is de camping regelmatig uitgeroepen als 'Beste camping van de regio'.

Voor meer informatie of beschikbaarheid bekijk dan deze website.

 

Camperplaats

Camping Groene Eiland heeft op het veld  "Appelhof" en op het "Tussenveld" prachtige camperplaatsen beschikbaar. U kunt zelf via de website een mooie plaats uitzoeken. U rijdt met de camper zo de kampeerplaats op zodat de neus van de camper richting het water staat.

Beachhouse

Camping Groene Eiland biedt u een prachtig 6-persoons Beachhouse op palen aan. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over het water. Via een trap komt u in de woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers zijn in het bezit van een stapelbed, het tweepersoonsbed staat in de derde slaapkamer. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het Beachhouse.

Voor meer informatie of beschikbaarheid bekijk dan deze website.

  

Glamplodge

Wilt u er een weekendje tussenuit om te genieten van rust, om een nieuwe omgeving te ontdekken of gewoon om lekker niets doen? ‘Glamping’ maakt het mogelijk! Glamping betekent namelijk dat u verblijft in een bijzondere en comfortabele accommodatie, klaar voor gebruik. U hoeft dus geen tent meer op te zetten of een caravan klaar te maken voor uw verblijf. De Glamplodge is voorzien van een woonkamer met gezellige zithoek met verwarming. De keuken bestaat uit een ingerichte keuken met 2-pits gasstel, koelkast en keukeninventaris. Tevens is er een comfortabele badkamer met toilet, douche en wastafel. Buiten is er een fraai terras en een mooi uitzicht over het water. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (excl. beddengoed) en voldoende kastruimte. De Glamplodge is te huren voor een weekend, midweek of een week. Huisdieren en roken zijn helaas niet toegestaan in de Glamplodge. 

Voor meer informatie of beschikbaarheid bekijk dan deze website.

  

Trekkershut

Nederland is een echt waterland en met mooi weer zijn wij graag op of rondom het water te vinden. De Perenboot is nieuw uniek concept; recreëren op het water, genieten van de omgeving, het pure leven op de Nederlandse wateren ontdekken. Het combineert ouderwets vlotvaren met een gezellige knusse sfeer van een houten hut. Terug naar de tijd van Huckleberry Finn & de mooie Mississippi waarin deze hutten op een vlot heel normaal waren en waarmee je de wereld kon ontdekken en ervaren. Heeft u ook zin om de wateren op een andere manier te ontdekken?

Voor meer informatie of beschikbaarheid bekijk dan deze website.

  

Watervilla

Op zoek naar een unieke vakantieplek in Nederland, direct aan het water? Bij het Watersportcentrum Maasbommel liggen de unieke en comfortabele watervilla’s, op één van de mooiste plekjes, die de Maas in Nederland rijk is. De meeste watervilla’s zijn voor eigen gebruik, maar sommige worden het hele jaar rond verhuurd, zowel voor korte termijn (vakantie) als voor langere tijd (tijdelijke verhuur). Voor verhuur, de tarieven en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het havenkantoor (0487-561311).

 

Studio

Op de haven zijn in het havengebouw zes studio's beschikbaar. Deze studio's hebben eigen sanitair (toilet en douche), zijn voorzien van één slaapkamer en een woon- eetkamer met een keuken. De studio's zijn voor maximaal twee personen. WiFi is gratis, maar ook vast internet is mogelijk. De studio's kunnen gehuurd worden voor kortere periode, per week of bij voorkeur per maand. Aan de voorzijde van elke studio heb je een terras aan de waterzijde met uitzicht op de haven.