Overnachten in Maasbommel

Trekkershut

Nederland is een echt waterland en met mooi weer zijn wij graag op of rondom het water te vinden. De Perenboot is nieuw uniek concept; recreëren op het water, genieten van de omgeving, het pure leven op de Nederlandse wateren ontdekken. Het combineert ouderwets vlotvaren met een gezellige knusse sfeer van een houten hut. Terug naar de tijd van Huckleberry Finn & de mooie Mississippi waarin deze hutten op een vlot heel normaal waren en waarmee je de wereld kon ontdekken en ervaren. Heeft u ook zin om de wateren op een andere manier te ontdekken?

Voor meer informatie of beschikbaarheid bekijk dan deze website.

  

Watervilla

Op zoek naar een unieke vakantieplek in Nederland, direct aan het water? Bij het Watersportcentrum Maasbommel liggen de unieke en comfortabele watervilla’s, op één van de mooiste plekjes, die de Maas in Nederland rijk is. De meeste watervilla’s zijn voor eigen gebruik, maar sommige worden het hele jaar rond verhuurd, zowel voor korte termijn (vakantie) als voor langere tijd (tijdelijke verhuur). Voor verhuur, de tarieven en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het havenkantoor (0487-561311).

 

Studio

Op de haven zijn in het havengebouw zes studio's beschikbaar. Deze studio's hebben eigen sanitair (toilet en douche), zijn voorzien van één slaapkamer en een woon- eetkamer met een keuken. De studio's zijn voor maximaal twee personen. WiFi is gratis, maar ook vast internet is mogelijk. De studio's kunnen gehuurd worden voor kortere periode, per week of bij voorkeur per maand. Aan de voorzijde van elke studio heb je een terras aan de waterzijde met uitzicht op de haven.